Huisregels

Kom op tijd

Kom op tijd naar uw afspraak, kom liever 10 minuten te vroeg dan te laat. Bent u meer dan 15 minuten te laat, bestaat de kans dat ik uw hond niet meer zal kunnen aannemen en kan er extra kosten in rekening gebracht worden. Ik neem graag mijn tijd om elk dier mooi af te leveren aan de baasjes. 

Wandel met jouw viervoeter

Ben je vroeger dan het afgesproken uur? Wandel eerst nog eens met je hond, zo gebeuren er geen ongelukjes in het trimsalon. Een volle maag of blaas is niet fijn voor uw huisdier, hij/zij moet namelijk een tijdje rechtstaan in het bad en op tafel.

Kosteloos annuleren

Kan u niet op de afgesproken afspraak aanwezig zijn? Annuleer dan uw afspraak kosteloos binnen de 48u. Doet u dit niet binnen de 48u? Dan wordt er een toeslag gevraagd van 50%, komt u niet opdagen zonder verwittigen wordt het volledige bedrag van de trimbeurt in rekening gebracht.

 

 

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over de trimbeurt? Laat dit dan zo snel mogelijk na de behandeling weten (binnen 24u), dan zoeken we samen een oplossing. 

Hond afzetten

Eigenaren blijven niet bij hun hond. De hond wordt afgezet en ik laat je 20 minuten op voorhand weten wanneer hij/zij klaar zal zijn.

De hond ervaart meer stress wanneer het baasje erbij blijft. Dit omdat ze constant naar hun baasje willen. Zo is het ook veel moeilijker om aan uw hond te werken, dit omdat ze minder stil zitten.

 

Medische aandoening of ziekte

​Heeft uw hond een medische aandoening? Aarzel dan niet om mij hiervan op de hoogte te brengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld heupdysplasie, hartproblemen of een besmettelijke ziekte of aandoening zoals kennelhoest of vlooien.